miercuri , mai 29 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Este dureroasa procedura de epilare definitiva cu laser Brasov?

Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca spre epilare definitiva cu laser Brasov, isi indreapta multe persoane atentia in prezent.

Daca in trecutul nu tocmai indepartat femeile erau cele care mergeau la salon pentru epilare definitiva cu laser, lucrurile s-au schimbat putin in ultimul timp. Se pare ca mai nou, si barbatii au inceput sa urmeze acest tratament pentru indepartarea firelor de par.

Vom discuta in randurile de mai jos despre epilarea cu laser. Veti afla care sunt unele dintre avantajele procedurii, dar si cateva dintre riscurile asociate cu aceasta.

Epilare definitiva cu laser Brasov

Procedura de epilare definitiva cu laser este efectuata cu scopul de a indeparta firele nedorite de par crescute diferite parti ale corpului.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovPrincipiul de baza al acestei proceduri consta in concentrarea luminii laser in foliculii de par, unde caldura generata de laser distruge foliculii firelor de par. Datorita faptului ca foliculii firelor de par sunt distrusi, nu mai pot creste ulterior alte fire de par in zona tratata.

In ceea ce priveste epilarea cu laser, aceasta procedura este deosebit de eficienta datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera. Vom face o scurta trecere in revista a acestora in momentele care urmeaza.

1. Rezultate permanente sau de foarte lunga durat

Unul dintre cele mai notabile avantaje pe care le obtineti de la epilare definitiva cu laser Brasov, este reprezentat de durabilitatea rezultatelor. In unele cazuri, rezultatele sunt permanente. In alte cazuri, nu sunt permanente dar dureaza multi ani.

Un tratament complet dureaza mai multe sedinte, si dupa fiecare dintre acestea se obtine o reducere semnificativa a cresterii parului in zona tratata.

La finalul tratamentului, zona tratata ramane fara par. Cu sedinte de intretinere efectuate anual (una sau doua sedinte anuale maxim), rezultatele vor dura ani de zile (daca nu definitiv).

2. Nu este o procedura dureroasa

Epilarea definitiva cu laser este o procedura sigura, care nu provoaca durere. Daca ati avut parte de experiente neplacute cu epilarea cu ceara sau cu zahar, nu ar trebui sa va faceti griji.

Aceasta procedura este nedureroasa. In cel mai nefericit caz, daca sunteti foarte sebsibili la durere, veti simti pentru cateva momente o usoara senzatie de disconfort.

Cu fiecare sedinta care urmeaza, senzatia de disconfort este tot mai usoara, iar la ultimele sedinte nu veti mai avea parte de disconfort. Oricum, este o procedura care se poate tolera fara probleme, chiar si fara anestezic.

3. Piele neteda si fara fire incarnate

In urma unui tratament de acest tip pentru indepartarea parului, veti avea pielea neteda in permanenta. Acest lucru este dorit de catre toata lumea, insa prin utilizarea metodelor alternative ale epilarii cu laser, pielea ramane neteda pe moment doar.

Cu epilare definitiva, pielea va fi tot timpul neteda si placuta la atingere. Si mai important, nu vor mai exista fire de par incarnate precum in cazul epilarii cu zahar, ceara, cu epilatorul sau in cazul utilizarii aparatului de ras.

Riscurile procedurii

Riscurile de reactii adverse dupa epilare definitiva cu laser Brasov variaza in functie de anumiti factori. Este vorba mai exact despre tipul de piele, culoarea parului, planul de tratament si respectarea ingrijirii pre-tratament si post-tratament.

Unul dintre riscuri este sa apara senzatia de disconfort temporar amintita anterior. Roseata si umflarea zonei sunt posibile dupa indepartarea parului cu laser. Orice semne si simptome aparute dupa sedinta de epilare laser, dispar de obicei in cateva ore.

In incheiere, mentionam faptul ca procedura nu este recomandata in zona pleoapelor si a sprancenelor din cauza posibilitatii de ranire grave a ochilor.

Verifica si

Firma Transport Marfa Bacau

Firma Transport Marfa Bacau

Cum trebuie sa procedez cand aleg o firma transport marfa Bacau? Misiunea de a alege …

Close