miercuri , mai 29 2024
Breaking News

Dezinfectant Efervescent

Este util un dezinfectant efervescent cu clor pentru piscina?

Alegerea unui dezinfectant efervescent poate fi o mare provocare pentru proprietarii de piscine. Acest lucru se datoreaza intr-o foarte mare masura faptului ca se gasesc destul de putine informatii in mediul online despre acest tip de dezinfectant.

In era moderna, igiena este mai importanta ca niciodata, iar cei care detin o piscina trebuie sa stie acest lucru. Intrant mai multe persoane in piscina, riscurile unor infectii sunt din ce in ce mai mari.

Din acest motiv, dezinfectantele au devenit un instrument esential in ceea ce priveste curatarea si intretinerea piscinelor. Aflati mai multe informatii interesante cu privire la acest subiect in randurile de mai jos.

De este un dezinfectant efervescent cu clor pentru piscina?

ezinfectantele efervescente sunt solutii speciale care contin clor in cazul de fata. Acestea e dizolva rapid in apa pentru a obtine o solutie puternica de curatare.

Dezinfectant EfervescentUn astfel de dezinfectant este foarte util si are si un numar mare de avantaje. Desi tabletele nu vor impiedica insectele, frunzele si alte resturi sa patrunda in piscina dvs., ele vor ajuta la mentinerea bacteriilor si algelor sub control.

Tabletele de clor actioneaza ca dezinfectanti puternici pentru a va mentine piscina proaspata si curata.

Aceste tablete sunt de asemenea portabile deoarece sunt foarte usoare, dar si usor de stocat si de utilizat. Tocmai din acest motiv, sunt perfecte pentru a dezinfecta piscina de exemplu. Fireste, le puteti folosi si intr-un jacuzzi, dar trebuie sa faceti acest lucru respectand indicatiile producatorului.

Datorita formatului lor solid, dezinfectantii efervescenti cu clor permit o dozare precisa. Acesta este un avantaj real in conditiile in care puteti de fiecare data sa folositi cantitatea corecta de dezinfectant. In acest fel va asigurati de faptul ca eliminarea germenilor si a virusurilor este cat mai eficienta.

Ce ce este clorul potrivit pentru piscine?

Apar adesea multe intrebari despre un dezinfectant efervescent cu clor pentru piscine. Atat aditivii de clor, cat si tabletele de clor sunt la fel de eficienti.

Adesea insa sunt preferate tabletele cu clor din cateva motive. In primul rand, sunt usor de utilizat, deoarece nu se masoara pentru a cunoaste cantitatea exacta de aruncat in apa. In al doilea rand, tabletele de clor se dizolva treptat.

Aceasta inseamna ca clorul este eliberat in mod constant in piscina. Cu cat folositi piscina si introduceti bacterii, cu atat tableta de clor o va putea tine sub control fara ca tu sa fii nevoit sa faci nimic.

Clorul este unul dintre cele mai putin costisitoare substante chimice pentru piscine. Este de asemenea, una dintre cele mai eficiente metode care ajuta la igienizare.

Va elimina toate tipurile de bacterii si virusi si va reduce cresterea algelor in acest proces. Mentinerea piscinei curate prin aspirarea si indepartarea resturilor de gazon va ajuta.
Dar, trebuie precizat ca utilizarea clorului elimina bacteriile care se dezvolta in mod natural in piscine si pe suprafetele piscinei.

De cata concentratie de clor aveti nevoie in piscina dvs. si cum se utilizeaza?

Una dintre curiozitatile celro care folosesc un dezinfectant efervescent cu clor, este aceea de a sti cat clor este necesar pentru piscina lor.

Intervalul ideal pentru concentratia de clor intr-o piscina variaza intre 1 si 3 ppm (parti per milion). Este important ca nivelul sa nu depaseasca 3 ppm.

Cand concentratia de clor este prea mare, va poate irita ochii, nasul, gatul si plamanii. Daca folositi clor pentru a va igieniza piscina, trebuie sa testati in mod regulat apa din piscina.
Exista cateva moduri de a adauga tablete de clor in piscina. Nu este o idee buna sa le aruncati pur si simplu.

In schimb, puteti utiliza un clorinator automat pentru piscina , care va permite sa adaugati doar cantitatea potrivita de clor la un moment dat. De asemenea, puteti pune o tableta de clor in cosul skimmer-ului. De asemenea, va puteti baza pe un dozator plutitor de clor.

Verifica si

Lezene

Lezene

Ce roluri pot fi indeplinite de lezene? In momentul in care vine vorba despre lezene, …

Close