miercuri , mai 29 2024
Breaking News

Coltare Carton

Cine are nevoie de coltare carton si din ce motive?

Stiati ca exista persoane care in viata de zi cu zi, folosesc coltare carton la locul de munca? Ei bine, acest articol va aduce la cunostinta cine sunt acele persoane. Veti afla si care sunt motivele datorita carora au nevoie de astfel de coltare din carton.

Ce sunt aceste coltare carton?

Inainte de toate insa, sa incepem cu inceputul. Pentru ca le-am mentionat deja in introducerea articolului, sa vedem ce sunt aceste coltare din carton.

Coltare CartonAsadar, coltarele respective sunt profile de tip L ale caror laturi au fost obtinute datorita suprapunerii si lipirii mai multor straturi de hartie. In ceea ce priveste procesul de lipire a acestor straturi de hartie, acesta a fost posibil datorita utilizarii unor adezivi pe baza de apa.

In cele din urma, s-a obtinut produsul finit care este coltarul din carton. Rolul acestuia este sa ofere protectie pentru produsele asezate pe coltul paletului. Produsele respective sunt protejate atat in caz de impact cat si impotriva zgarieturilor.

In majoritatea situatiilor, aceste coltare sunt folosite impreuna cu folia stretch. Aceasta folie tine foarte strans coltarele pe colturile paletilor cu marfa.

Avantajele coltarelor din carton

Acum ca ati aflat ce sunt aceste coltare carton, este firesc sa doriti sa aflati cat mai multe informatii despre avantajele lor. Ei bine, numarul avantajelor pe care acestea le ofera este unul foarte mare. Nu vom mentiona fiecare avantaj, ci vom trece in revista cateva dintre cele mai importante asemenea avantaje.

In primul rand, dupa cum spuneam anterior, au fost fabricate pentru a oferi protectie marfurilor. Deci, folosind coltarele respective sunt mult mai mici sansele ca marfa de pe palet sa se deterioreze. In acest fel sunt prevenite pagube materiale care pot fi mari sau foarte mari.

Apoi, coltarul din carton este foarte economic in comparatie cu dispozitivele de protectie pentru margini din metal si plastic. In plus, cele din metal vor rugini dupa un anumit timp, iar cele din plastic au toate sansele sa se crape in urma unui impact. Deci, nu doar ca sunt mai ieftine dar sunt si mai eficiente din acest punct de vedere coltarele din carton.

Cand marfurile sunt depozitate pe paleti prin stivuire, aparatoarele de margine protejeaza paletii cu marfa pentru a nu aluneca in lateral. Acesta este un alt avantaj important al utilizarii unor coltare carton.

Cand sunt utilizate, pe langa faptul ca ofera protectie pentru margini, aceste coltare din carton contribuie la cresterea structurii si rezistentei cutiilor de carton paletizate. In plus, deosebire de marginile din spuma, coltarele din carton adauga stabilitate paletilorr si ofera o structura suplimentara.

Coltarele din carton sunt foarte versatile. Sa nu credeti ca pot fi utilizate doar pentru a proteja marfa de pe paleti. Acestea pot fi folosite pentru protejarea pieselor rare de lemn, a aparatelor, a masinilor si a altor articole scumpe. In pus, pot fi taiate si introduse in cutii pentru a proteja marfa care urmeaza sa fie livrata.

Concluzie

Aceste coltare carton dupa cum se poate vedea, sunt in primul rand foarte versatile. Ele pot fi folosite in mai multe situatii, iar acopul este de a proteja marfa. Merita folosite, atat datorita protectiei pe care o ofera, cat si datorita faptului ca au preturi atractive. Practic, reprezinta cea mai buna solutie pentru a proteja marfa de pe colturile paletilor.

Verifica si

Pantofi Casual Piele

Pantofi Casual Piele

De ce ar cumpara chiar acum o pereche de pantofi casual piele? Adesea, oamenii au …

Close