miercuri , mai 29 2024
Breaking News

Termopane Brasov

Ce sunt ferestrele termopane Brasov?

Adesea auzim ca anumite cunostinte si-au cumparat usi si ferestre termopane Brasov. Chiar si dvs. in conditiile in care doriti sa achizitionati ferestre pentru o cladire noua sau cand va renovati locuinta va ganditi mai intai la ferestre termopane Brasov.

Desi exista si alte optiuni pe piata, oamenii se gandesc adesea la termopane pentru ferestre sau usi. Dar, oare cate persoane stiu ce inseamna de fapt ca aceste ferestre sa fie termopane? Veti afla in continuare ce sunt aceste ferestre dar si cea vantaje pot avea acestea.

Ferestre termopane Brasov: Informatii de baza

O fereastra termopan este acea fereastra alcatuita dintr-o rama si doua geamuri de sticla (sau trei straturi).

Intre straturile de sticla este introdus un anumit gaz (poate fi folosit argonul de exemplu), pentru a obtine o izolare termica mai buna. Termenul provine din limba germana, de la cuvantul Thermophane.

In ceea ce priveste ramele acestor ferestre, producatorii pot folosi aluminiul sau pvc-ul. Cel mai adesea insa gasim pe piata ferestre termopane Brasov cu ramele din pvc.

Daca v-ati propus sa achizitionati noi ferestre pentru acasa sau pentru orice alta cladire, este recomandat sa cunoasteti unele avantaje ale acestora.

Avantaje ale ferestrelor termopane

Nu putem discuta despre ferestre termopane Brasov si sa nu ne gandim la avantajele pe care acestea le au. Si trebuie sa recunoastem ca aceste avantaje sunt multe la numar. Cateva exemple va prezentam pe scurt in continuare.

1. Eficienta energetica

Ferestrele reprezinta adesea cea mai semnificativa sursa de pierdere de energie din casa cuiva. Daca aveti ferestre cu un singur geam, vechi, care permit sa se simta curent de aer sau sunt prost instalate, o mare parte din costul incalzirii si racirii casei se datoreaza acestui aspect.

Termopane BrasovFerestrele termopane cu geam dublu maresc eficienta energetica generala a casei dvs., geamul suplimentar de sticla actionand ca o bariera suplimentara pentru elementele exterioare.

Daca umplutura de gaz argon mentionata mai sus este plasata intre geamuri, aceasta ofera o eficienta energetica si proprietati de izolare si mai mari.

Deoarece veti obtine facturi de energie mai mici folosind ferestrele cu geam dublu, tineti cont de aceste economii atunci cand luati in considerare costul ferestrelor cu geam dublu. In esenta, ferestrele ar trebui sa amortizeze investitia in timp.

2. Reducerea zgomotului

Este logic doar ca, daca aveti un geam suplimentar de sticla in ferestrele casei dvs., vei reduce nivelul de zgomot exterior auzit in casa.

Multe zone urbane si chiar unele cartiere au o varietate de factori care contribuie la poluarea fonica. Acestea variaza de la traficul stradal la traficul de avioane si chiar pasari zgomotoase care canta dimineata devreme.

Alegand ferestre cu doua geamuri, va veti asigura ca poluarea fonica exterioara nu se infiltreaza in casa dvs. la fel de mult ca in cazul unui singur geam. O casa mai linistita este o casa mai fericita!

3. Potrivite in orice context

Stim cu totii ca in trecut se foloseau ferestrele din lemn. Ei bine, acelea sunt ideale atunci cand discutam despre locuinte care sunt amenajate in stilul clasic.

Insa, si ferestrele termopane Brasov sunt potrivite pentru acest stil de amenajare a locuintei, daca optati pentru culoarea maro a tamplariei.

In schimb, pentru decorurile moderne nu exista optiuni care sa fie mai atractive decat aceste ferestre termopane cu tamplaria din PVC.

Acestea sunt doar trei dintre ele, insa numarul avantajelor pe care aceste ferestre termopane Brasov il au este mult mai mare. Deci, este firesc sa le alegeti atat pentru locuinta dvs. cat si pentru orice alta cladire daca mai detineti vreouna.

Verifica si

Lezene

Lezene

Ce roluri pot fi indeplinite de lezene? In momentul in care vine vorba despre lezene, …

Close